Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Η εταιρία μας ξεκίνησε την δραστηριοποίηση της πριν 20 χρόνια εστιάζοντας στην επιδιόρθωση υποδημάτων και δερμάτινων ειδών, πάντα με ταχύτητα και υψηλή αξιοπιστία.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Σήμερα διαθέτουμε πολύ μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στον κλάδο.
Η επιθυμία μας για συνεχή εξέλιξη μας οδήγησε στην σημερινή μορφή της εταιρίας μας η οποία αποτελείται από 2 μεγάλες κατηγορίες δραστηριοτήτων. Την παροχή υπηρεσιών και την διάθεση έτοιμων και προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων .
Προσφέρουμε υπηρεσίες ανανέωσης, επιδιόρθωσης υποδημάτων και δερμάτινων ειδών, κατασκευάζουμε κλειδιά αλλά διαθέτουμε και έτοιμα προϊόντα όπως χαρτοφύλακες και είδη ταξιδιού Diplomat, ζώνες Elephant/Kouros, ομπρέλες Vogue/Benetton/Alexander/ Esprit , καπνοθήκες και κλειδιά κάθε τύπου.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ
Εκπροσωπούμε αποκλειστικά στο Νομό Τρικάλων αρκετές επώνυμες εταιρίες έτοιμων προϊόντων αλλά και προϊόντων για την επιδιόρθωση και συντήρηση υποδημάτων και δερμάτινων ειδών.

ΣΤΟΧΟΣ
Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, μοναδικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης και επιδιόρθωσης δερμάτινων ειδών, κατασκευής κλειδιών αλλά και άριστης ποιότητας προϊόντα έτοιμα για χρήση, με εργοστασιακή εγγύηση.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το σημείο που βρισκόμαστε είναι κεντρικό και έχει επιλεγεί με ιδιαίτερη προσοχή και σκέψη ώστε να προσφέρει άμεση πρόσβαση και να εξυπηρετεί εύκολα και γρήγορα όλο τον Νομό Τρικάλων.